MIJN MISSIE

Als ik wakker word, dan laat een gedachte mijn hart diep en krachtig kloppen: “Alles wordt, niets is.” Wat onze huidige situatie ook is, wat onze leerervaringen ook zijn, welke pijn we ook ervaren, één ding motiveert mij. In onze natuur ligt een ontembare kracht om te groeien. Ons lichaam, ons brein, ons bewustzijn. Het is één brok potentie. Door onze aandacht te focussen en door moeite te doen komen we ermee in contact. Verbinden we ons vervolgens met mensen, de natuur of zelfs het universum, dan kunnen wij ver voorbij onze bedachte grenzen. Naar onze eigen ware natuur.

Ik werk vanuit deze overtuiging, om bij te dragen aan de wereld. Mijn bijdrage is om mensen verder in contact te brengen met hun potentie tot groei en kracht. Ik geloof erin dat wanneer mensen dit ervaren, zij zich verbinden met alles om hen heen. Verbinding met jezelf, onze naasten, de maatschappij en de natuur. Een ontembaar groeiend mens in verbinding is een positieve spiraal. Hoe meer mensen zo hun natuur volgen, hoe mooier de wereld groeit.  

Ik doe dit door behandeling en coaching te bieden. Als het even kan, wandelend in de natuur. Door te werken met jouw (psychische) pijn, maar zeker ook door gebruik te maken van positieve psychologie. Ik doe dit ook door trainingen te bieden. Want door te trainen, krijg je krachtige verbindingen in je brein. 

“Alles wordt. Niets is.”

PLATO

“Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.”

GHANDI

“Kijk binnen in u. In uw binnenste is een bron die nooit verdroogt, als u maar weet te putten.”

MARCUS AURELIUS