Ik ben Gert-Jan Nieuwenhuis. Ik heb een lieve vriendin en ben vader van twee prachtige kinderen. Als GZ-psycholoog ben ik werkzaam geweest in diverse sectoren. Zo heb ik gewerkt in de forensische, basis en specialistische GGZ. Naast mijn eigen praktijk ben ik ook werkzaam als docent bij de Universiteit Twente. Hier draag ik bij aan de master Positive Clinical Psychology and Technology en geniet van de kennis die daar groeit. 

Mijn kracht is, dat ik beoefen wat ik uitdraag. Ik heb vertrouwen in een kok die zijn eigen eten proeft. Dit is niets anders bij een psycholoog. Ik heb mijn eigen (mentale) obstakels in het leven. Net als iedereen. Ik kan ook de makkelijke weg nemen en ze vermijden.

Als ik dat merk, dan keer ik terug naar de basis van het leven. Bewust en diep ademen. Vanuit die staat kies ik dan voor groeien. Bewegen naar wat waardevol is in mijn leven. Ik doe allemaal ervaringen op. Ik heb succes, ik faal. Maar het belangrijkste; ik beweeg. Zo probeer ik van mijn leven een kunst te maken. 

“A person who never made a mistake never tried anything new.”

ALBERT EINSTEIN